Shop online

Neem rustig een kijkje in de webshop van jouw vertrouwde apotheek. Shop online en haal je producten af wanneer het jou het beste past, bij ons in de apotheek of ook in de afhaalkluisjes buiten onze openingsuren.

Voor 16u besteld, haal deze avond nog af! (Behalve op woensdag en in het weekend).

Wanneer je jouw bestelling wenst af te halen in een kluisje, kan je dit als opmerking bij je bestelling toevoegen (in de laatste stap voor het doorsturen van je bestelling).We nemen dan contact met je op en bezorgen je de code van het kluisje voor afhaling.
Indien je enkel voorschriftvrije geneesmiddelen bestelt, kan je reeds online betalen. Indien je ook voorschriftplichtige geneesmiddelen wenst te bestellen, kan je deze bestelling nog niet online te betalen. Je hoeft dan langs te komen in de apotheek en uiteraard ook het voorschrift mee te brengen bij afhaling.

De prijs die je in de webshop ziet, is de volledige publieksprijs, dus zonder tussenkomst van het riziv. Bij verwerking van het voorschrift wordt uiteraard enkel het remgeld aangerekend.

Het kassaticket van een onlinebestelling mag je bij een volgend bezoek aan de apotheek steeds meebrengen. We kunnen dan de punten van deze aankoop op je spaarkaart overzetten.