Contacteer ons

Apotheek D'hooghe

Nijverheidsstraat 7, 9220 Hamme
+32 52 47 93 78
info@apotheekdhooghe.be

  Apotheek van wacht

  Zoek de dichtstbijzijnde apotheek met wachtdienst
  tussen 9 uur 's morgens en 22 uur 's avonds

  Zoek een apotheek van wacht


  Openingsuren:

  Maandag, dinsdag,
  donderdag & vrijdag

  830 - 1200
  1330 - 1830


  Woensdag & zaterdag

  830 - 1200

  Dagelijkse levering van kleine materialen in de apotheek.

  Thuislevering van grote materialen over heel België, door gespecialiseerd personeel.


  Historiek & team

  Onze apotheek is in Hamme al meer dan 45jaar een gevestigde waarde.

  De apotheek werd in de jaren ’70 opgestart door Ludo en Danie De Clercq- Daems en groeide uit tot een succesvolle en gemoedelijke onderneming.

  In juli 2003 nam ik de apotheek van hen over; het was een droom op eigen benen te staan maar ook een uitdaging om dit te blijven realiseren.

  Met een gezonde mix van enthousiasme, kennis en farmaceutische zorg trachten we onze patiënten optimaal te adviseren. Een geneesmiddel heeft immers pas zijn effect als het ook correct en veilig wordt gebruikt. (zie medicatiebegeleiding). Met regelmatige bijscholingen blijven we up-to-date.

  Een persoonlijk contact en optimale service zijn onze prioriteiten en dat is hetgeen onze trouwe patiënten zeker ook weten te waarderen.

  Wist je ook dat wij over een aparte ruimte beschikken om discreet over uw gezondheid te praten? Informeer gerust.

  Om de organisatie van de apotheek te optimaliseren en efficiënter te kunnen werken werd de apotheek in 2014 volledig verbouwd.

  Door te investeren in technologie, trachten we de service naar onze patiënten te verbeteren.

  Onze robot, onze afhaalkluisjes, onze elektronische prijsaanduiding, onze digitale affichering van de wachtdienst, de onepharma app, onze nieuwe webshop; het zijn allemaal zaken waar ook onze patiënten mee voordeel uit halen! We creëerden een apotheek waar het aangenaam werken is maar zeker ook aangenaam langskomen is!

  Een zeer uitgebreid aanbod, parkeermogelijkheid voor de deur, een speelhoek voor de allerkleinsten zijn extra troeven die we graag aanbieden aan onze patiënten.

  Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren! Wij helpen je graag verder, in alle discretie en vertrouwen, met de glimlach!

  Hilde